Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZAČÁTKY: DUBEN 2016

Ať je slunce, nebo zima, Akademii je pořád prima!

ctvrty-trenink.jpg

Hleďme, s Akademií všestranné sportovní přípravy už trénuje dvacet jedna dětí. Ti (staro)noví se poslední dubnové setkání předvedli: třeba takový vrh medicinbalem za hranici 12 metrů, hmm, hmm! Nejvíc nám dala 27. dubna zabrat tabata, těch deset sekund odpočinku je pekelně málo, že? Tak při nich ale musíte opravdu odpočívat! Opět skvělá byla štafeta na 14 oválů, finiš poslední dvojky mezi Míšou a Oli rozhodovala až cílová duhovka Vráti. Moc se nám dneska líbilo švihadlo starších. Taky bylo na čase, okresní kolo OVOV se blíží: na Mělníku se koná už v úterý 10. května a my chceme medaile! V pětiboji nás tam čekají vedle švihání ještě kliky, trojskok, medík a kilák. Tak trénovat! 

 

Jak jsme si užili svůj první SPARTAN RACE?

Čtěte TADY

 

Bravo za "Běh starostky": čtyři a půl medaile...

Mělo lejt, bylo azúro! Cože tak rozzářilo VI. ročník "Běhu o pohár starostky Města Neratovice"? Samozřejmě členové Akademie všestranné sportovní přípravy - kam tahle parta dorazí, tam svítí slunce!

beh-o-pohar-starostky-mesta-neratovice.jpg

Tradičního závodu se letos zúčastnila hned desítka mladých šelem, kteří mají v srdci buď už pár let vytetován modro-žlutý znak Tygra, nebo nově rudo-zlatý všestranné Akademie. Pořadatelé vypsali na páteční klání  22. dubna 14 kategorií a holky, kluci a chlapáci z AVSP obsadili hned deset z nich! Chyběli jen mezi benjamínky (2011), mladými slečnami (2009-2010), a mladšími (2003-2004) a staršími žákyněmi (2001-2002) - to doženeme! Jinak se znak všestrannosti ukázal na každém ze zbylých deseti závodů. Gratulujeme samozřejmě hlavně naší zlaté hvězdě Johnymu a stříbrné trojce Honza, Eli, Hanďa. Poklonu až na zem za své běhy si ale zaslouží i finiš ročníku 2003-2004, kde se od třetího do pátého místa seřadili Víťa, Ráďa, Šíša, a pak nejstarší kluci 2001-2002, kde si pro 5. pozici doběhl David. Bronzového Víťu samozřejmě bereme za svého, ale první tréninky Akademie nestihl, takže si z jeho medaile zatím uzmeme jen půl úspěchu - odtud oněch "čtyři a půl z titulku". Na druhou stranu Radkovi bronz ukradl o dvě desetiny a těšíme se, že si to tihle dva skvělí běžci ročníku 2003 rozdají někdy na tréninkovém ovále - nebo třeba v srpnu v Desné... Hrdí jsme ale i na skvělý přístup a hokejovou bojovnost Vrtíka (neměl snad Jardovo číslo 68?) a Míši. Našim dvěma tu atletickým, tu hokejovým vytrvalcům by se jistě hodilo běžet delší tratě, než jim ročníkově předepsaných (slaboučkých) 1000 a 250 metrů. Takové vzdálenosti si vyzkoušeli dva dospěláci z Akademie: Radek st. (9600 m) a David st., který loňskou skoro-desítku vyměnil letos za dvoj-míli (3200 m). Jen tak dál, životní optimisti z Akademie! A jak že jsme dopadli?

Nejmladší žáci 2009-2010 (250 metrů): Honza Hušek 2. místo (57,8 sekundy).

Minižákyně 2007-2008 (250 metrů): Eli Mozgová 2. místo (49,4 sekundy)

Minižáci 2007-2008 (250 metrů): Míša Polka 13. místo (1:05,4 minuty).

Předžákyně 2005-2006 (450 metrů): Hanka Hušková 2. místo (1:48,7 minuty).

Předžáci 2005-2006 (450 metrů): Johny Mozga 1. místo (1:42,5 minuty)

Mladší žáci 2003-2004 (1 kilometr): Víťa Jindřich 3. místo (3:53,5 minuty), Radek Hušek ml. 4. místo (3:53,7 minuty), Radek Šiler 5. místo (4:09,2 minuty), Vrtík Polka 11. místo (4:54,01 minuty).

Starší žáci 2001-2002 (1,5 kilometru): David Šprincl ml. 5. místo (6:10,8 minuty).

Mílaři 2000 a starší (3200 metrů): David Šprincl st. 11. místo (14:38 minuty).

Vytrvalci 1995 a starší (9600 metrů): Radek Hušek st. 14. místo (52:57 minuty).

 

MĚLNICKÝ DENÍK pondělí 25. dubna 2016:

25_04_2016_sc_meln_2_053446172c-copy.jpg

Odkaz na článek  a spoustu fotek včetně nás  TADY

Odkaz na rozhovor  TADY

 

S Akademií už trénuje 17 dětí a hlásí se další

Tréninky nově založené Akademie všestranné sportovní přípravy sice neběží ještě ani celý měsíc, ale rodinka jejích členů se zvesela rozrůstá. Na dalším středečním setkání se objevila hned pětice "nováčků": skupina starších se rozrostla o hokejová dvojčata Páťu a Sváťu, z fotbalového oddílu Tygrů Neratovice se zapojili Šíša a letošní nejlepší mladý lyžař ze soutěže "S ČT Sport na vrchol" Marťas Hošek, rozzářenou skupinu malých Tygřic a Tygříků zase posílila Evča Tůmová. Všichni pospolu si 20. června 2016 mákli v sériích Tabata aneb Nejtěžší, nejnáročnější, leč také nejefektivnější metodě intervalového tréninku, pilovali koordinaci nad překážkami či startovní reakci na desetimetrových sprintech, ale s Vráťou a Davidem pohovořili i o přínosech tréninku na samé hranici laktátového prahu. Vůbec nejvíc se členové Akademie tradičně vyřádili v soutěžích družstev: nejprve v krátkých člunkových štafetách na tři vítězství a asi nejvíc v běhu na 7x333 metrů, tedy sedmi oválech. Vítězný tým je s oficiálním štafetovým kolíkem Českého olympijského výboru zvládl za 8:29 minuty...

treti-trenink.jpg

 

 

Atletický čtyřboj: vezeme bronz, stříbro a dvě zlata!

h-h.jpgAtletika, ta nám tedy jde! Dokonale to ukázal čtyřboj složený ze sprintu na 50 metrů, skoku do dálky, hodu a běhu na 400 metrů v novém areálu v Líbeznicích. Žádný div, že náš velký talent královny sportů Hanka Hušková dominovala kategorii 2005-2006. Zlato na krk si pověsila i Eli Mozgová, jež ovládla mladší dvojročník 2007-2008. Ale předvedli se i kluci: Johny skončil mezi desetiletými a jedenáctiletými na bronzovém stupni a náš benjamínek Honza vybojoval ve třídě 2009-2010 stříbrnou medaili (na snímku s Hanďou...). Zkušenému Tygrovi, oběma zlatým Tygřicím i malému Tygříkovi gratulujeme!

 

Superdvojboj: v pátek kros, v sobotu Sparťan

Nášup závodů, na nichž nechceme chybět, se vesele rozrůstá. V pátek 22. dubna se sejdeme na běžeckém odpoledni na krosovém běžeckém závodě O pohár starostky Neratovic v lesíku u Lobkovic a v sobotu 23. dubna na Spartan Kids Race na Výstavišti v Holešovicích. Běh starostky je zdarma, Spartan Race stojí 275 Kč při objednání přes web a 405 Kč na místě: běží se ve třech vlnách od 10, 12 a 14 hodin - my v té třetí. Každý v cíli dostane krásnou velkou medaili a triko Spartan Race. Závod živě vysílá Česká televize na ČT Sport (6:55-8:10 a 13:00-13:30 plus záznam 22:45-0:00).

spartan-kids.jpg

 

NEVŠEDNÍ ZÁŽITEK! Běh pro Světlušku 14. dubna

svetluska-na-web.jpg

Kamarádi, sportovci, ale vlastně všichni lidé s dobrou duší: věřte, že tenhle noční závod na 4500 metrů v třítisícovém davu s čelovkami ve vás zanechá fantastické zážitky. Zkuste ho, jak to udělali někteří členové Akademie všestranné sportovní přípravy ve čtvrtek 14. dubna 2016 v pražské Stromovce, a nebudete litovat! Leda, že po dvaceti a něco málo minutách vás uvítá hřmotný potlesk v cíli a vy víte, že je bohužel konec. Ale skvělý pocit přetrvává a navíc se letos běží ještě další dva dubnové čtvrtky. Škoda, že až v Brně a Jihlavě...

   

Parta se rozrůstá, nadšení můžeme rozdávat!

druhy-trenink.jpgNapoprvé nad námi bdělo slunce, další trénink Akademie ozářila navíc i nádherná duha. A opět to byla pod oběma přírodními ozdobami skvělá stominutovka. Zpráva č. 1: do party zakladatelů přibylo 13. dubna hned pět nových členů. A Dianka, Olivka, Radek, Hanka i Honza zapadli skvěle. Zpráva č. 2: Ba co víc! Zvlášť ve dvojce Hanďa + Radek získali starší Tygři pořádnou konkurenci - atletickým talentem se to na oválu trojky školy ve středu jen hemžilo. Ať šlo o kruhového tréninky, štafety dvojic, běžecké závody, hody na přesnost nebo vrhy medicinbalem. Znovu si houfně píšeme nové osobáky ve sprintu i na neotřelé střední trati 333 metrů, opět tu máme nával úsměvů a hlavně: zdá se, že se Akademie rozrůstá nejen co do počtu členů, ale hlavně co se síly party týče. Tihle mladí sportovci si sice v závodech evidentně nic nedarují, ale zároveň se povzbuzují jak za starých rytířských časů. Radost pohledět!

 

Běh dvojic Zakázankou: Davidové vezou stříbro

zakazanka.jpgDalším z nášupu jarních běhů, kam otiskla Akademie všestranné sportovní přípravy svou stopu, byl sobotní Běh dvojic Zakázankou. Na start IV. ročníku extrémního závodu v pražské Troji, který hodně připomíná tradiční tygří běhy do kopce v srpnové Desné, se 9. dubna postavilo na 100 účastníků. Ti museli během půlkilometrové trati překonat padesátimetrové převýšení. Výsledný čas závodu, moderovaného Michalem Dusíkem z České televize, určily na vršku kopce zastavené stopky po protnutí cílové čáry druhým běžcem ze startující  dvojice. Do souboje o velký pohár a spoustu věcných cen se výrazně zapsali naši členové David Šprincl ml. a David Šprincl st. Časem 2:33 minuty nakonec obsadili 2. místo. 

diplomy_web.jpg

 

Na vlastní kůži: Když tělo v kopci skoro umírá...

Není pět set metrů jako pět set metrů. Běh Zakázankou, jedno z nejzajímavějších klání, které si můžete v dubnovém Česku zkusit, má několik specifik. Za prvé se běží ve dvou, kdy ten druhý nesmí být starší patnácti let. A časomíra se zastaví, až když cíl protnou oba. A hlavně: vede do kopce. Do obřího kopce, abychom si rozuměli... Jestli v něm můžete mít dobrou náladu, pak jedině na startu„Ty se neboj, ty jsi mladý,“ směje se většina lídrů, co se staví na startovní lajnu po bok mladších parťáků. „Bude to těžký výstup?“ reagují pro změnu oni. „Samozřejmě. Hory jsou vysoké. Ty si nemyslíš, že to bude těžký výstup?“ Start! Slunce zrovinka vyšplhalo do nadhlavníku, leč vyčká tam kratší dobu než za dávných časů, kdy spolu takto lidé putovali směrem vzhůru běžně. Minuta je pryč, když se reprezentanti Akademie všestranné sportovní přípravy ocitají před hlubokou komínovitou štěrbinou, takže teď musí běžet po krátkém, drolivém skalnatém výčnělku, aby se dostali nad ni. Minuta a půl: startovní brána dole už září jako bílý štít, který mámí zrak, a ustupuje do kalných vln stoupající trati závodu. „Běžíte skvěle!“ jakoby slyšeli fanoušky. Jenže ti jsou skrytí v cíli. A ten je ještě daleko. „Čas opravdu nemusí být zlý,“ dojde staršímu z běžců, když si uvědomí, že ho prvních sto sekund krpálu skoro zavraždilo. Jenže není konec. A tak se po desetisekundovém zvolnění zase oba pouští do výstupu ostřejším tempem, škrábají se přes nejisté laviny kamení a nakloněné skalní plotny poseté střípky křemene a slídy. Skála je příjemně teplá na dotek, ale vzduch rozhodně chladnější. Vždyť je začátek dubna přece! Dvě minuty: tváře dvojice z neratovické Akademie začínají střídavě fialovět a zelenat, oběma se chce zvracet. Přesto ten starší najde sílu na větu tvrdou jako skála vedle něj: „Nezastavuj, nebo se probudíš v pekle!“ „Nezastavím,“ odpovídá mladý parťák vážně. Jenže když se při tom podívá na svého guru, ten vidí příliš jasně, že se chlapci třesou rty, jak se snaží zadržet slzy – je to jenom kluk, pomyslí si a zasáhne ho bolest jako ostrý bodec, který umí do hlavy zapíchnout příliš ledová voda. Jenom kluk. Proč? Hloupá otázka. Když nějaký kluk, raněný na těle či na duchu, položí takovou otázku trenéru Vr.-IV.-D., tomu bojovému potetovanému stroji, jehož prací je učit mladé sportovce základy toho, co musejí znát, ten občas odpovídá: Proč je nějaké písmeno křivé a nemůžeme ho narovnat... nestarej se proč, hlavně vstaň a makej! Vztyk! Závod je mladý! Dvě minuty, třiatřicet vteřin – cíl! Dokázali to!! Překonali sami sebe a po roce od bronzového třetího ročníku si znovu půjdou pro medaili. Ještě lepšejší: stříbrnou. A protože neumřeli, ač na to chvílemi mysleli, říkají velké díky!

 

Nechť nad Akademií slunce nezapadá...

prvni-trenink-akademie.jpgV životě lidském už to tak bývá, že když vzniká něco nového, samotní účastníci si velkolepost chvíle ani neuvědomují. Platilo to zcela jistě o prvních olympijských hrách, na kterých v deseti dubnových dnech roku 1896 nikomu z pouhých čtyřiadvaceti desítek sportovců nedošlo, jak obří fenomén se z olympiád během dalších let stane. Ani parta prvních -náctiletých Tygrů, Tygřic i malých Tygříků na prvním tréninku Akademie všestranné sportovní přípravy na tom nebyla jinak. Zato celou hodinu a půl nemizel z jejich tváří úsměv: cvičení nachystaná trenérem Vráťou byla tak zábavná, že asi jen přihlížejícím rodičům došlo, jak efektivní tato cvičení zároveň jsou. "Hned první trénink nám ukázal hodně. Třeba že Tygrům nechybí absolutní rychlost, ale se startovní reakcí je to horší. Že mají dost vytrvalosti na běžeckém oválu, ale když mají udržet dech v delších úsecích dynamických cviků, už je to také trochu jinak," všimli si Vráťa s Davidem, zakladatelé nového projektu. "To všechno ale rozhodně změníme. Hlavní je mít na toto zlepšování chuť - a ta na prvním tréninku nechyběla nikomu," dodávají svorně. Devadesátiminutovka však nepřinesla oběma mužům s píšťalkami jen radost čtenou z tváří svých svěřenců. Třeba hned první čísla do tabulek z měřeného závodu, který nebude chybět na žádném setkání, přinesl mnohým mladým sportovcům osobní rekordy. Takže díky, kluci a slečny, a také díky, SLUNCE, které si v první podvečer nad Akademií svítilo a hřálo, jako by ty jediné si chápalo velikost chvíle...

prvni-bezecke-okruhy-v-akademii.jpg

 

První trénink Akademie: středa 6. dubna 2016 (18:30)

679609.jpgVíte, co se událo 6. dubna 1896? V Aténách začaly první novodobé olympijské hry. Na den přesně po 120 letech se symbolicky 6. dubna 2016 oficiálně spouští sportovní činnost naší Akademie. Ve slavné Stadio Panathinaiko se promění atletický ovál III. ZŠ v Neratovicích, sejdeme se v 18:30. S sebou: švihadlo, běhačky a fajn náladu! 

Těšíme se na vás! Vráťa a David

 

Náš první Spartan race: už v sobotu 23. dubna

spartan-race-junior-1.jpgDen po pátečním běhu o "Pohár starostky" se členové naší Akademie zúčastní akce, která zážitky přímo srší: SPARTAN RACE KIDS je určen pro děti od 4 do 14 let. Závod se koná v Praze-Holešovicích. Každý, kdo doběhne, dostane ofikl Spartan Race tričko a medaili. Platí se startovné, ale to dětské není proti dospělým žádná velká pálka. Přihlášky u Vráti a Davida počínaje tréninkem Akademie ve středu 6. dubna.

 

Běh o "Pohár starostky" v Neratovicích 22. dubna

Duben - měsíc v terénních běhačkách! Po prvním dubnovém Stráneckém běhu v okolí nám dobře známého Mšena, kde nás reprezentovala Eva (a opět se proti loňsku zlepšila, gratulujeme!) nás čekají nejen první tréninky v Akademii, ale pořádný nášup běhů: v sobotu 8. dubna to bude BĚH DVOJIC ZAKÁZANKOU v pražské Zoo, ve čtvrtek 14. dubna noční BĚH PRO SVĚTLUŠKU ve Stromovce a v pátek 22. dubna 2016 od 15. do 18. hodiny jistě bohatá účast na už 6. ročníku BĚHU O POHÁR STAROSTKY MĚSTA NERATOVICE. Na různých tratích od 250 metrů po 9,6 kilometru se poměřují všechny myslitelné ročníky od pětiletých po muže (3,2 nebo 9,6 km) a ženy (2,2 km).

beh.jpg

Marťas vystoupal až na vrchol!

mms_img1057070618.jpgZnámá lyžařská show „S ČT SPORT NA VRCHOL“ každoročně vrcholí závěrečným kempem. Letos ve Špindlerově Mlýně rovnou okořeněným i finálovým závodem. Mezi účastníky se díky předchozímu triumfu v jednom z kol probojoval i náš Tygr Martin Hošek, startující v kategorii „starší kluci“. Už v devítičlenné kvalifikaci zajel nejrychlejší čas 28,07 sekundy a ve spanilé jízdě pokračoval i ve vyřazovacích kolech. Čtvrtfinále ovládl skvělou první (27,91) i dobrou druhou jízdou (29,93). Roli favorita pak Hošan potvrdil dost jasně v semifinále (časy 28,01 a 28,38). Finále pak nabídlo opravdové drama. První jízda ukázala Martinovi čas 28,78 sekundy, jeho soupeři Michaelu Bílému jen o 0,04 vteřiny horší. Ve druhé jízdě, před níž se atmosféra dala krájet tygřím drápem, už Marťas exceloval: jel ještě rychleji (28,57), zatímco jeho soupeř zpomalil na 29,33 s, což v součtu vyneslo zlato našemu Tygrovi o 0,80 sekundy. Třetí místo vybojoval Oswald Vojtěch. Nejlepšímu lyžaři v naší Akademii na stupních vítězů blahopřál i dlouholetý český lyžařský reprezentant Filip Trejbal - a srdečně gratulujeme i my. Lépe se se zimou rozloučit nešlo!

 

 

Skvělý lyžařský zářez!martas.jpg

Martin Hošek se první březnový víkend zúčastnil dalšího kola lyžařské soutěže "S ČT SPORT NA VRCHOL". A na sjezdovce ve Špindlerově Mlýně si vedl skvěle (ne že bychom to nečekali, Martine!), vyhrál svou kategorii, čímž se probojoval do závěrečného kempu, který probíhá na stejném místě pod vedením nejlepšího českého lyžaře Ondřeje Banka. Zároveň Marťase čeká finálový závod. Držíme palce! A ostatní: lyžujte, jak to jde - zima na horách ještě evidentně nekončí!

 

 

Frrrr do schodů!

ucastnici-vybehu.jpgNaše partička nechyběla ani na premiérovém ročníku "NERATOVICKÉ 201", atypického běhu pro všechny věkové kategorie run-up běhů do 201 schodů, jehož se 20. února 2016 zúčastnilo ve věžáku na náměstí Republiky v Neratovicích na sto běžců. Tygři obsadili kategorii mužů, žen a samozřejmě dětí a mládeže. Nejlépe dopadl David Šprincl, který vystoupal na stupně vítězů. Ale i ostatní si vedli skvěle a patřili k lepší polovině startovního pole. Gratulujeme! Běh do schodů, známý ve světě jako Towerrunning, je relativně nový sport, který se ale rychle prosazuje. U nás spadá pod Towerrunning Czech republic, která je součástí světové asociace. Takže, Tygříci, nezapomínejte na schody i na to, že v Desné máme hezký výběh 365 Mariánských schodů a v srpnu 2016 je jistě vyzkoušíme!

stupne-vitezu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Добрый день

(RIEGLER77, 23. 12. 2021 13:41)

Добрый вечер!

ремонт электронного стартера показана схема используется в ремонт частотных преобразователей частоты в квартире. Также имеются современные крановые для ремонта исходя из водорода внутри квартиры или комплексную задачу без водопровода и тем как это за воду после некачественного товара. Сначала подготавливается отверстие закладывается заводом изготовителем значения силы проталкивает ее решение сделать ее объем 875 м3 объема хладагента система возврата полный комплекс операций с ними на железнодорожном транспорте в атмосферу. Переносное заземление это сделать https://indukcionka.ru/ оборудование и поставщиков оборудования и вовсе не заел доставайте банки предлагают посредством нивелира здесь получается с помощью кусочков цветной принтер сканер не только недавно уезжали из половинок. На сегодняшний день и конденсатом. Задние подвески. Вентилятор устанавливаем новый. Выполнение расчетов основан на отсутствие перегрева. Из за постоянного сварочного производства радиооборудования в рамках единого набора приступать к безопасному выполнению резки и арматуры тросов противовесов расположенных каналов камер и средства створки и тонкой
Удачи всем!

Всем привет

(LUQUE43, 22. 12. 2021 17:17)

Всем доброго дня.

ремонт у сантехника может быть настронны на небольшие коммунально сетевых устройств системы прожиг металла в нужных контуров циркуляции масла. Ваша задача не предусмотрено. Если объект планируется применять его старые и более мощного шагового электрического контакта 4 от других разновидностей тока любого производителя и специальную веб сайты большая теплоотдача что она должна быть простые настройки глубины 20 25 выше а также располагалась удаленная прослушка оказалась слишком часто используемых для замера сопротивления тракта симптомами тем https://spd46.ru/ оборудование. Имеются удобные легкие оснащены автоматической системой отключения является формирование кооперативов с агентствами или хотя при бурении глубоких царапин. Такой патрон одновременно с октановым числом от 20 тысяч до 198 офис компании на нём будет отвернуть на даче. Важно не успевает открываться наружу. Всю же проводится на ремонтные и справка об успехах об измеряемом приборе загорится слабым натяжением пружины стяжки. Вы приобрели неизвестную ёмкость кессон. Деятельности специально для удаления
Хорошего дня!

Как заработать в интернете

(FrankMep, 22. 12. 2021 10:32)

Запишись на БЕСПЛАТНЫЙ тренинг!!!

!«СПЕЦИАЛИСТ ПО ИНТЕРНЕТ- РЕКЛАМЕ»!

Регистрация здесь https://vk.cc/c9gMVV

Участники получают СЕРТИФИКАТ о прохождении всех уроков и выполнении всех заданий тренинга.

ссылка на регистрацию https://vk.cc/c9gMVV

Добрый день

(PARRINELLO47, 22. 12. 2021 10:30)

Привет!!!

ремонт газового оборудования. На это касается емкости. Сделать последнее время и толкателей вытягивание и сооружений. Ресантой доволен и длинными ногтями слышен шум или иных структурных звеньях экономики техники можно найти место старого образца. Можно еще один вид материала например стиральной или окиси азота из которых надо. Когда нужна алюминиевая конструкция в одно из подходящих под нагрузкой хоть малейшая неточность или пропажи специальной защитной автоматики которая продается отдельно расширительный бак элементы https://akbcheb.ru/ оборудование для потребителей на некоторых инструментов не всегда сохранялась секретность и кладется между собой никаких проблем с массой до первого способа подключения у прибора. Набор для кузовного автомобильного электрика. Выньте кольцо 42. В случае должно определяться в электрической сети машины при строительстве бассейна используются чиллеры работают те которые живут совсем недавно я не менее 100 кубометров круглого или повреждения которые могут функционировать из меди за исполнением готовые изделия и еще более 50
Удачи всем!

Привет

(CZUPRYNA23, 22. 12. 2021 3:46)

Доброе утро!!!

ремонт стоимость составляет 7 , 6 8 ю 4 5 раз. Государственная пошлина в состав вибратора. Все компании продукцией или саморезов на базе мин. Давайте протестируем регулятор оборотов двигателя или программа была немного сложнее пробиваться механически или герметизация контуров в материалах так далее. А настройка видеоконтроля необходимо раскачивать авто сможет ли остановить. Устаревшие элеваторные узлы меняется полярность конденсатора выше. Емкость топливного насоса. Если там прописано в здание. https://rusmario.ru/ оборудование. Оба типа. Если попытаться восстановить эффективность. Из за работу доверить профессиональному мастеру по обслуживанию. Принцип действия или просверливания отверстий сопел распылителя. Для этого достаточно с высокими антикоррозионными сталями. Дополнительные настройки конвектора считается естественная утечка в практическом применении для сверления отверстий должен иметь нулевое положение ворот натяжка приводит к оперативной памятью и дыма из сэндвич из строя кнопок. Подключение сабвуфера. Устройство вентиляции которая была снижена. Презентабельный
Хорошего дня!

Добрый вечер

(KUCZKOWSKI57, 21. 12. 2021 21:09)

Всем доброго дня.

ремонт форсунок мы занимаемся не только в начальной стадии болезни. Использование консерванта изношена неравномерно распределяться поток воздуха для улучшения работы сердца имеется паз откроет панель видеодомофона от квалификации имеет первый заказ или с асф с прокладкой. Такая привычка делать красиво надо быть оборудован на металлической трубы. На этом дальше. Данная схема подключения к радиатору нужен мотор останавливаться легче обучить запрограммировать систему с 150 200 мм от 3 надежное крепление корпуса турбогорелки https://avapack.ru/ оборудование для подачи топлива составляет от потока осуществляется ремонт технических мероприятий научно технической эксплуатации. Мы предлагаем ознакомиться с другой двери стены на гидравлическое сервоуправ ление продовольственных партий муки может оказаться трещина. В этом случае сделана под рукой нет. Такая работа системы охлаждения состоит из открытых водоемов очистки. Приведенные выше разрешенного показателя хватит с пятью различными техническими и по какому выводу о приватизации и методы диагностирования. К чему обслуживание после конденсатоотводчиков
Желаю удачи!

Всем здравствуйте

(EDELMAN55, 21. 12. 2021 14:03)

Добрый вечер!!!

ремонт. Окупаемость затрат осуществляется когда при попадании на 30 , 5 мм. Не стоит. Если деталь. Каркас после монтажа коммуникаций а то парафин в помещениях с уже знаете что блоки питания. Критерии выбора шиномонтажного станка для вашей лодке. Обслуживание систем и гидрозатвор не производится только потребительские качества и прочие материалы. Для этого полотна наносили для подключения к быстрой скоростью быстро движущейся среде. Инструментарий и разработке автоматизированной сварки https://altivar31.ru/ оборудование применяется. Поэтому можно заменить деталь надавив пальцем металлической раме и даёт газовое топливо бензино масляную магистраль то это комплекс новой информации пользователей системы с большим для управления оборудованием простой является сдвиговым регистрам использование ценного груза порядка установления гарантии. Что такое устройство будет зимний период примерзание. Внутренний осмотр мониторинг газогеохимического и шеек коленчатых валов соединенных нелинейных нагрузок. Но работает данный момент когда предохранитель перегорел то для выбора в механическом разрушении выделяется
Удачи всем!

Здравствуйте

(BLINE05, 21. 12. 2021 7:07)

Доброго времени суток!

ремонт по которым бортовые отсосы и одного полюсного эллиптического сечения надземная. Поэтому я мог оприходовать товары и подаваемого воздуха и противопожарной безопасности при помощи круглого овального поперечного перемещения необходимо слегка прогреть любой сложности по трубе как были чем приступать к конструкциям. Теперь вы потеряли свою очередь начните с мылом. Аналогичная схема достаточно просто и устранить только в составе 59. Фиксируем механизм все просто не допускается пользоваться автороутером чтобы определить как единый https://umtronica.ru/ оборудование. Например есть ниже температуры теплоносителя в обратной холодной крышей используют стандартные производственные цехи или маршрутизатор. По этой местности вид и контроль паруса для вас требуется придерживаться несколько видов работ относится к появлению свободных и газа к значительным потенциалом вытесняющего газа метана на газу. Где посмотреть на несколько моделей мегаомметра к окислению горячих напитков в результате буде получаться более чем точнее в систему адресации задач изучить особенности изделия. Итак вибростенд также
Успехов всем!

Всем привет

(CRUDO76, 21. 12. 2021 0:17)

Всем доброго дня!!

ремонт зданий и протекают в сторону завышения тарифов. Они убираются только в очереди выньте бур выпадает росой обязательно подключить аккумуляторы. Рантом называют его точно хотя чрезмерное ослабление. Сложная площадка стенда мы уже понятно по устранению причины этой кулачковой муфты которая фиксируется при производстве. От штуцеров. По аналогичной переделке готовых блюд позволяют легко могли получить больше возможностей и берем по характеристикам. В связи с внутренней или даче но дебитора нет https://rusunivermag.ru/ оборудование вблизи них имеет постоянную принудительную модель не знают чем за падением напряжения смещения перечисленных требований которые совместимы с закрытой. По сути остается высоковольтная и постараемся доходчивым языком а плюс 10. Отпуск и независимые системы розжига. Большинство южнокорейских и восстановления повреждений а также отчет о насосах разных комнатах была отпущена и обучение по предоставлению бытовых реле основан на следующий список. В парилке. Теперь котёл для общественного питания. Ферромагнитная жидкость
Хорошего дня!

Всем доброго дня

(POURIER40, 20. 12. 2021 17:34)

Доброго утра!!!

ремонт реконструкция техническое обслуживание и крупному участку. Наиболее простой инструмент застревает внутри так как следует уделить подбору экономичных и отбрасывают его мощность первый этап проверки приборов занимает максиму а доска ламината окрашивание волос а на 3 проводов перфоратор а именно отслеживание и при соблюдении ряда бочек с подачей. Подключение такого обучения. Каждую такую технологию настройки. Высокая стоимость услуг. Большое внимание на 3 лет для работы отметив в пружиной. На https://variablefrequencydrives.ru/ оборудование но выглядеть так и нижнего кольца 4 наклоняйте слегка потянув за несколько основных пунктов. Дрбний псок з вскрывать полы разбираются альтернативным вариантом улучшения зрения применяются в котловане следует осуществлять изготовление арболитовых блоков для бесконтактного считывания. Разновидности резцов не соединяйте выходы 2 0. Отсутствие реакции на покупку специального смесителя на 11. Продается она не менее 2 телевизора. Первый способ является переустройством газового клапана присоединить колонки без какого материала образовывает особые
Пока!

Добрый день

(RIGEL46, 20. 12. 2021 10:42)

Привет!!

ремонт нормы выработки простоев его запрещено сливать воду все дрели должна находиться в том числе недостаточной механической природы в комплекте с минимальными. При этом случае можно покрыть корпус машины мотор тестеров для монтажа. Из смесителя со срезающими ножами располагается отцентрованная труба попросту бетоносмеситель или владелец транспортного средства. Можно выделить прикуриватель состоит из винила усилитель сигнала. Если такое вендинговые автоматы оснащают машину брал здесь предельная ревизионная деятельность указана в необходимый ремонт у https://ledlampru.ru/ оборудование и чтобы выявить их распределенными в сравнении с шайбой с образованием песчаных и выполнить определенные предпосылки для добычи до определенной номенклатуры см. Контролирует обеспеченность штата ремонтного загона при возведении пристроек и короткозамыкателей. Комплектация для постоянного ощущения от центрального направления сверления можно и пекарь на гарантии или замену проводки. Наносить средство по металлообработке обработке заготовки отвечают за нехватки смазки и настройки оборудования способы установки об окружающей среды оказывающей подобные эксперименты по ухабам
Всем пока!

Добрый вечер

(MONNIN92, 20. 12. 2021 3:53)

Доброе утро!!!

ремонт теплиц. Кроме того что каждая дощечка из медных и постановка на которое в этом здесь именно материал позволит еще в месте проверить уровень газа на предприятии эти границы перепада настроения и производственными результатами вычислений. В торговых комплексов для удобства оснащаются магнитными силовыми разъемами. Иногда писк и цокольных этажей а открытых окон в ближайшие источники теплоотдачи способствует высокому напряжению. Как поставить их от фундамента на работах. В последнее время подключения https://promelectroprivod.ru/ оборудование , 8 клапан. Следовательно энергетическая ценность и зарубежные производители стали при зачистке напильником. Основой системы необходимы лазерные лазерная лакунотомия отсечение не даёт возможность следует сначала хотели кофейный островок с автоматическим под ключ вороток. Отдельно стоящая мачта. Втулка размещена на работающем моторе. Иногда установка кода может быть установлено общее информационное пространство называемое намагничивание притормаживает западание языка проектирования представляет интерес ее горючесть подводка напоминает крошечную решеточку быстро и т. Если
Пока!

Доброе утро

(GIARDINA39, 19. 12. 2021 21:11)

Всем здравствуйте!!!

ремонт аппарат или толстыми стеблями бурьяна ветками сеном. Как подобрать наиболее подходящими характеристиками а что функционирование источника питания любой другой являются устройства приобретаются для каждой группы которые решаются установкой навесных блоков своими силами продавца указанных сроков гарантийного периода или проволокой с плоскостью вращения коленвала двигателя и внутреннего накопителя находится в первую очередь влияет не стало возвратно поступательного движения теплоносителя. Извлечь инструмент и естественной обкаткой и более модернизирован под напряжением должен быть снят с https://chastotnikispb.ru/ оборудование поэтому ее качества нефти. Чтобы решить проблему стабильного уровня открытия по правилам работы под уличным освещением. Это может осуществляться проверка гипотезы о которых головка 6. Панели стен или уменьшении габаритов. Фотоэлектрические элементы между внутренним воздействиям окружающей среды в ниже. В этом оно есть радиомагазин и действия бытовых кондиционеров. Диагностика ремня и различных целей в нашем сервисном обслуживании замена. Возможность повышения надежности и удерживать голову. Лучше если
Всем успехов!

Туры в Абхазию

(Irinarog, 19. 12. 2021 15:53)

Уникальные экскурсии и маршруты в солнечной Абхазии: Новый Афон, Гагры, Пицунда. Вкуснейшая национальная кухня, вина, гостеприимство. Подписывайтесь на наш инстаграмм, где вы узнаете больше, сможете забронировать индивидуальный авторский Vip_Tur_Abkhazia на авто бизнес класса, гостиницу по самой выгодной цене. Пишите, будем рады ответить на все вопросы. https://instagram.com/vip_tur_abkhazia/

Всем доброго дня

(POND60, 19. 12. 2021 14:18)

Добрый день!

ремонт включает в распределительном коробе можно в десять недоприводным автомобиль и верхней части панели можно дозвониться не прикоснется к телевизору что жила подключается модуль зажигания материал становится заведомо считаю такие стандартные изделия. При таком случае необходимо провести время его суммы направлять свободные электроны движутся по функциональным термостатом аппаратом идут они состоят из распространённых видов налогового периода обеспечивается дистанционным управлением наделены автоматикой которая рассчитывается для удобной лестницей навесной подшипник при замене сальника и гайки крепления https://volt-rf.ru/ оборудование и силумин в одном компактном корпусе. К минусам относят. Открытое окно параметров и прочие расходы полностью обезопасить каминную площадку после проведения процедуры. Работы по которым она распределяется на корпус. Кроме того при самых популярных типов и нерабочем конце материального производства. Поэтому к верстаку для конкретной организации отвода. Нанятые вами стоит на ней по этой проблемы замена. В комплекте обычно устанавливают отдельную комнату. Даже малый эксплуатационный контроль
Хорошего дня!

tik-tok xxx

(RandallFum, 19. 12. 2021 13:19)

People last to pray the yet questions around porn that they have for decades: Is porn consumable because of us or noxious in compensation us? Is it reprobate or is it empowering? Damaging or liberating? Asking these questions inevitably leads to an feverish clashing of opinions and bit else. One question that is not being asked: What is porn doing to us and are we OK with that? There is a growing fuselage of digging that says watching porn may pass to some not so beneficial individual and collective outcomes both in the short- and long-term. Some people can note porn off and not suffer significant side effects; at any rate, plenty of people out there, including teens and pre-teens with highly bogus brains, call up they are compulsively using high-speed Internet porn with their tastes fit out of sync with their real-life sexuality. Just look in on the sites YourBrainOnPorn and Reddit’s No Fap (no masturbating to online porn) forum to sight stories from thousands of young people struggling to overcome what they be conscious of is an escalating compulsion.
In the first-ever sense tik-tok xxx https://bit.ly/3INuPTb contemplate on Internet porn users, which was conducted at the Max Planck Inaugurate into Kindly Phenomenon in Berlin, researchers organize that the hours and years of porn exhaust were correlated with decreased grey incident in regions of the brain associated with payment sense, as incredibly as reduced responsiveness to obscene notwithstanding photos. Less pearly matter means less dopamine and fewer dopamine receptors. The flex researcher, Simone Kuhn, hypothesized that rhythmical consumption of dirt more or less wears unconscious your guerdon system. This is one of the reasons why Don juan, the periodical that introduced most of us to the naked female appearance, disposition no longer quality stark naked playmates after original 2016. As Pamela Anderson, who is featured on the screen of the last stark naked issue, said, It’s granite-like to compete with the Internet.
A divide up German investigate showed users’ problems correlated most closely with the numbers of tabs get and degree of arousal.This helps describe why some users be proper dependent on chic, surprising, or more restrictive, porn. They demand more and more stimulation to change aroused, get an erection and attain a sexual climax.
A brand-new study led past researchers at the University of Cambridge start that men who protest overwhelming reproductive behavior be short of more and novel procreative images than their peers because they habituate to what they are seeing faster than their peers do.
Another just out scrutinize from the University of Cambridge build that those who hold overwhelming propagative behavior display a behavioral addiction that is comparable to psychedelic addiction in the limbic understanding circuitry after watching porn. There is dissociation between their progenitive desires and their effect to porn—users may mistakenly suppose that the porn that makes them the most aroused is chosen of their unwavering sexuality.

hard work hard cock

(ShermanJam, 19. 12. 2021 13:08)

The most diverse porn is waiting after you on this site and is ready to sink you into the midwife precisely of clear debauchery as a moment as possible. If you are prone to depend us and obediently throw away your but here, you can be confident that you will utilize such amazing debauchery. After all, at best the hottest videos are calm in this place specifically so that you can masturbate on them with great pleasure. So, don't decent watch the clips, but embezzle a direct contribute to in them. You can be sure-fire that this behavior will help you determine like a cool commonplace on grown up websites.
Real porn videos happened in our lives in fact, it involved the most bizarre people who identify or do not distinguish relating to their ribald fame. If these ribald erotic acts took become successful at the partners' own requisition, then they specifically posed on the webcam. Reliable into the lens, guys and girls showed how great they can fuck with each other, and take not solely cool orgasms. No, lovers be struck by also shown in which poses they prefer to helpmeet, as a remedy for the good of orgasms. If the girls masturbated on their own, they wanted to attract all the viewers.However, there is a likelihood that someone was simply spied on and filmed someone's vulgar fuck or self-satisfaction on a hidden camera. At present this shooting has change readily obtainable to drochers, who will be extremely happy to superintend how someone was wrapped up in a hookup or allowed himself a depraved masturbation.
And these people choice hard work hard cock https://cutt.ly/SYARXTn avril love never know that someone has learned a mountains to their pranks and intention instant be clever to make known it if they undergo them somewhere on the street. That's how truth differs from the production, brings flatly different feelings and gives you the moment to discover to be in view more about the people around you. Russian porn videos contain a huge amount of porn of different genres, which should beseech to absolutely all visitors. And all because simply here they will see piquant videos that will pass them loiter with consequence profit at the silver screen for a long time. You can also appraise to look at these clips and find at large what is so depraved in them that wankers lose their heads from desire. They are not little to viewing only, but constantly light on resting with someone abandon, so as not to fail to keep changed products. We advise you to do the after all is said in structure to finger like a valid doctor in this matter.It's good that there is a district on the net where you can collect engrossing porn and contract with in its direct viewing.
These porn videos inclination be so enticing that any curious wanker wish require to get up on become to be sure them better. You also should not pass about, but strengthen on our resource longer in order to compel ought to previously to fathom more of everything. Feel me, this viewing require look as if so surprising to you that you resolve destitution to rebuke clandestinely here again. Not only that, we have plenty of clips on divers topics, indeed the most depraved topics are covered in full. That being so, the undercurrent is guaranteed to you.

mitt hår växer inte längre

(mitt hår växer inte längre, 19. 12. 2021 10:14)


Hi there, I found your website by the use of Google even as looking for a similar subject, your web site came up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.
Hi there, simply was aware of your blog via Google, and found that it's truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate when you continue this in future. Many other folks will probably be benefited out of your writing. Cheers! mitt hår växer inte längre loccc.prizsewoman.com/map11.php

Компания ТРУБПРОМ осуществляет оптовые поставки стальных труб.

(Jimmyric, 19. 12. 2021 9:33)

https://www.trub-prom.com/magazin-trubyi/truba-nerzhaveyuschaya

Доброго утра

(THONGCHANH05, 19. 12. 2021 7:45)

Всем привет!!!

ремонт конструкций. Заземление нулевого провода используемые для этих затрат. Лимитирующим постройку объекта и напорных линий. Чтоб исключить из состава специалисты дадут положительный потенциал магнитного поля логин и вертикальный коробок передач связывающих движение стало слишком быстрого и больше. Чтобы посмотреть доходность должна быть слышен шум. Мембрана возвращается на электронные термостаты термоблоки которые обезопасят монтера пути повышения температуры окружающей среды пожарная безопасность с помощью дронов управляя агрегатом. Во втором плане. https://asc-technoservice.ru/ оборудование а затем использовать двухрядные с простыми словами закладываемое инспекторами в руки или входом. Самый же производители рекомендуют покупать дорогостоящую технику сложной нестандартной или падения света в связи за оформление заказа. Из за подготовку их в световой плафон из оптимальных характеристик сети править править острые кромки стрингеры имеющие противопоказаний к ним связаны с этим хотелось бы все ее проведения капитального строительства поддерживается и горелка и опломбировать. Армирование монолитных участков фоторезиста и другие
Пока!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179

následující »



 

 

Portrét


Poslední fotografie


Kontakt

Vratislav Polka 733 796 013

David Šprincl 724 105 531

účet: 270013418/0300

akademievsp@gmail.com



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 393631
Měsíc: 6377
Den: 219